Detta jävla julgodis

På mitt jobb kommer det i dessa juletider flera chokladaskar, påsar med lussebullar osv till oss från olika leverantörer och kunder.
Det står liksom framme och även om man inte är sugen så slinker det ner en bit eller två. En lussebulle eller FEM!? (Lussebullar är ju min last)

Och min kropp mår pyton. Jag är svullen trött, otillfredställd, rastlös och allmänt hängig. För alla vet att lite socker förstör aptiten. Det vita knarket....

Tur jag går på semester efter imorgon, för hemma har jag inget man kan RÅKA stoppa i munnen för att man har tråkigt. Fan va bra jag kommer att må. Längtar

//bacillus


Antagningen

Ne, jag kom inte in på min utbildning. Reserv är jag och måste vänta 2-3 veckor till på ett förhoppningsvis roligt besked. Men hoppet lämnade mig lite idag. Jag är fast där jag är nu. Mitt liv står på paus och jag kommer inte framåt. Jag kanske till och med måste tänka om, välja något annat. Men hur lätt är det att ge upp sin dröm bara så där... Detta är andra gången jag försöker, det finns antagligen andra som försökt fler gånger och till slut lyckats.

Men jag vill vidare nu! När jag ställt in sig på en förändring kan jag inte acceptera att jag är kvar. Psykiskt är jag redan någon annanstans. Helvete.

God fucking jul, bo fucking hoo.

//bacillus


Lite lättare

Igår när jag var i simhallen passade jag även på att väga mig (har ingen våg hemma och tänker inte skaffa).

Visaren stannade 68! Fatta ett kilo ner trots lite fusk! Grymt! Bara 3 kilo kvar till 65:) Är så nöjd så nöjd ska ni veta!

/bacillus

Bloggdesign

Usch vad tråkig min design är! Ska fixa en ny och köpa en bra kamera så jag kan lägga upp bilder! Alltid roligare med bilder!

Nu mår jag bättre sen senast och det firar jag med en tripp till simhallen med min vän Hanna efter jobbet!
Fuskat har jag gjort idag med och slängt i min 2 lussebullar. Dom är hemska. Jag kan ej stå emot. Dessa pluffiga, mjuka, bulliga, gyllene, underbara lussebullar...

Men men, gör nog ingen större skada:)

Kallt som F-N är det ute också så vi kank säga att man bränner mer bara av att hålls värmen;) muhuhu

//bacillus

RSS 2.0